Skip to content Get in touch

Contact form

Woman_archering

Growth Marketer

Great Place to Work

Oletko sinä uusi ystävämme Growth Marketeriksi?

Sytytkö digimarkkinoinnista ja tuloksekkaasta tekemisestä? Tartutko rohkeasti toimeen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Etsimme tiimiin uutta ystävää, joka on valmis kantamaan kortensa kekoon markkinoinnin saralla kasvumme vauhdittamiseksi.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja arvot, jotka ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia ja annamme erinomaiset mahdollisuudet työ- ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, vastuuta sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Mikä homma?

Markkinointipäällikkömme on siirtymässä hetkellisesti toisenlaisiin tärkeisiin tehtäviin ja kaipaamme hänelle määräaikaista sijaista noin vuodeksi. Etsimme siis ystävää, joka pitää langat käsissään ja taitaa sisältöjen, tapahtumien ja digimarkkinoinnin salat.

Normiviikko growth marketerina saattaa mennä jotakuinkin näissä hommissa:

  • Liidigenerointi ja myynnin tuki
  • Sisällöntuotanto, julkaisu ja jakaminen eri kanavissa
  • Kampanjoiden suunnittelu, toteutus ja seuranta (analytiikka & raportointi)
  • Asiakaspolkujen suunnittelu ja kehitys
  • Markkinointiautomaatioiden rakentaminen ja seuraaminen

Millaista frendiä etsimme?

Tällä kertaa haemme tyyppiä, jolla on aikaisempaa kokemusta B2B markkinoinnista (1-2 vuotta) ja joka pystyy hoitamaan luontevasti normiviikkoon kuuluvat hommat. Vaikka odotammekin kokemusta tai koulutusta pärjätäksesi itsenäisesti roolissa, yhtä tärkeää meille on myös halu oppia ja kehittää Exoven markkinointia eteenpäin intohimon voimin.

Etsimämme frendi omaa hyvät kirjoitustaidot, sekä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, sillä englanti on virallinen työkielemme. Toivomme myös tulevan frendimme omaavan energisen asenteen, eikä hän pelkää tarttua ohjaksiin ja tehdä päätöksiä. Liiketoimintaosaaminen ja ymmärrys auttavat tehtävässä menestymiseen, eikä toimeliaisuudesta ja innostuksesta haittaakaan ole.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän pian hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera osoitteeseen jobs@exove.fi viimeistään 16.4.

Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme mielummin ennemmin kuin myöhemmin, siksi hakemuksia käsitellään hakuaikana ja valintakin tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Ethän siis jätä hakemista viime tinkaan!

Psst. Meikäläisetkin ajattelivat lomailla pääsiäispyhinä, eli tällöin vastauksissa saattaa olla viivettä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päivikki Kyykkä
paivikki.kyykka@exove.com
+358 40 726 5756 (Soittoajat: 9.4 klo: 10-11 ja 14.4 klo: 13-14).

 

Exove yrityksenä
Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin.

Open positions

Current selection of careers

See open positions