Skip to content Get in touch

Contact form

exove-jatkoaika

Jatkoaika-palvelu sai tuekseen Kiekkovahti-mobiilisovelluksen lätkäuutisten seurantaan

Suomen suosituin jääkiekkosivusto Jatkoaika.com täydensi palveluitaan Kiekkovahti-mobiilisovelluksella. Sovelluksen avulla käyttäjä saa haluamansa kiekkouutiset ja -jutut sekä ilmoitukset uusista jutuista välittömästi mobiililaitteeseensa.

Uutiskirjeen kiekkomaailman ajankohtaisista uutisista on voinut jo aiemmin tilata sähköpostiin Kiekkovahti-verkkosivulta, mutta nyt uutisten seuraaminen onnistuu myös mobiilisovelluksen kautta.

Digitaalisia palveluita tarjoavan Exoven toteuttamalla mobiilisovelluksella jääkiekon ajankohtaisten uutisten seuraaminen on nopeaa ja helppoja. Se ilmoittaa, kun omista kiinnostuksen kohteista on saatavilla sisältöä, kuten kuvia, artikkeleita tai uutisia. Sisältöjen lukeminen ja omien vahtien hallinta onnistuu helposti suoraan sovelluksen kautta.

“Suuri osa lukijoistamme seuraa erityisen tarkasti jotakin tiettyä joukkuetta ja haluaa pysyä jatkuvasti ajan tasalla. Tuohon tarpeeseen pystymme nyt vastaamaan Kiekkovahdin mobiilisovelluksella. Sovelluksen kehitysprosessi Exoven kanssa kulki sujuvasti, ja saimme julkaisun vielä hienosti ajoissa kiekkokauden alkuun,” Jatkoajan toiminnanjohtaja Matti Liljaniemi toteaa.

Mobiilisovelluksen lataus on lähtenyt vilkkaasti käyntiin ja muutama päivä julkaisun jälkeen käyttäjiä on jo noin tuhat.

Kiekkovahti-sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille App Storesta ja Google Play -kaupasta.

 

Jatkoaika.com on vuonna 2001 perustettu jääkiekkoon keskittyvä erikoisverkkolehti. Jatkoaika on noussut yhdeksi Suomen luetuimmista verkkolehdistä. Jatkoajan julkaisijana toimii voittoa tavoittelematon yhdistys Jatkoaika r.y.

Exove Oy on Pohjois-Euroopan johtavia digitaalisten palveluiden suunnittelijoita ja toteuttajia. Exove auttaa asiakkaitaan kasvattamaan digitaalista liiketoimintaansa. Yrityksessä työskentelee noin 80 asiantuntijaa, ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Tallinnassa ja Lontoossa.

Lisätiedot:
Exove Oy: Toimitusjohtaja Janne Kalliola, 040 558 1796, janne@exove.fi
Jatkoaika r.y.: Toiminnanjohtaja Matti Liljaniemi, matti.liljaniemi@jatkoaika.com

Lue lisää yhteistyöstämme Jatkoajan kanssa case-kuvauksesta.

Other thoughts

More thoughts

Related services

  • Digital application

    Digital Applications

Related industries

  • Media