Skip to content Get in touch

Contact form

Tampereen alkuvuoden kuulumiset

Jo reilut kaksi vuotta on vierähtänyt Tampereen toimiston avaamisesta, ja onkin aika käydä kurkistamassa mitä Tampereelle kuuluu. Tampereen idyllisessä toimistossa Hämeenkadun varrella työskentelee kahdeksan hengen tiimi, Bravo.

Vuoden alku Tampereella on ollut mukavan vauhdikas. Tiimi muutti joulukuussa 2016 uusiin, suurempiin tiloihin ja vuosi starttasi “pientä pintaremonttia” tehden. Muuton jälkeen pojat asuttivat kuukauden verran toimistoa, jota kalustivat ainoastaan työpöydät ja koodasivat lähes kaksi kuukautta mobiiliyhteyden avulla, internet-yhteyttä odotellessa. Ilmassa oli start-up yrityksen henkeä.

Nyt seinät on saatu maalattua, internet-yhteys asennettu, viimeisetkin kalusteet ovat löytäneet paikkansa, ja toimiston mestari on keretty kruunata pienimuotoisissa toimisto-olympialaisissa, jossa tiimi vietti iltaa erilaisten pelien ääressä.

Toimiston keskeinen sijainti Tampereen ytimessä tarjoaa ympäriltä mahtavat lounaspaikat – perjantaisin porukan tavoittaa usein lounasaikaan kauppahallista, Ohanan burgereilta. Ettei hommat menisi ihan vain syömiseksi, niin vastapainona työnantajan tarjoamat liikuntasetelit antavat mahdollisuuden pitää kilot kurissa. Myös kerhotoimintaa tuetaan Exovella ja Tampereen tiimi etsiikin kuumeisesti mieluisaa aktiviteettia jota alkaa harrastamaan yhdessä.

Kevääseen on mahtunut monta hyvää hetkeä, ja yksi hienoimmista hetkistä myös Tampereen toimistolle oli, kun Exove sijoittui Great Place to Work -kilpailussa 19. sijalle keskisuurten yritysten kategoriassa. Kesää kohti tapahtumia riittää: suunnitteilla on muun muassa Tampereen tiimipäivä, perhepäivä sekä tietysti Tampereen tuparit eli avointen ovien päivä. Lisäksi Exoven koko porukan yhteinen kesäpäivä Helsingissä on jo merkitty kalentereihin.

Tottakai unohtamatta itse arkea. Ei toimistolla tylsiä päiviä ole – siitä pitävät huolen mielenkiintoiset asiakasprojektit, joissa tiimi työskentelee oli sitten kyse sivusto-uudistuksista tai jatkuvan kehityksen projekteista.

Leppoisaa kevään jatkoa,

Team Tampere

Tampereen virallisia tupaantuliaisia juhlitaan Open Office -hengessä toukokuun 4. päivä. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee kurkistamaan miltä toimistollamme näyttää ja ketä siellä työskentelee. Luvassa on pientä naposteltavaa, kuohuvaa sekä tutustumista AR (Augmented Reality) maailmaan. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Other thoughts

More thoughts