Skip to content Get in touch

Contact form

Exove Venturesin portfolioyhtiölle merkittävä kansainvälinen avaus ja sijoitus

Exove Venturesin portfolioyhtiö Eazybreak solmii merkittävän kansainvälisen sopimuksen – suomalainen maksuinnovaatio laajenee maailmalle yhdessä Sodexo Benefits & Rewardsin kanssa.

Suomalainen kasvuyritys Eazybreak ja maailman suurin työsuhde-etuihin erikoistunut toimija Sodexo Benefits & Rewards ovat solmineet globaalin lisenssisopimuksen Eazybreakin mobiilipalvelujen käytöstä ja kehittämisestä.

Eazybreak ja elämänlaatua parantaviin palveluihin erikoistunut Sodexo Benefits & Rewards ryhtyvät yhdessä kansainvälistämään Eazybreakin kehittämää työsuhde-etujen mobiilia maksamista, hallinnointia ja laskutusta. Vuonna 2009 perustettu kasvuyritys on digitalisoinut työntekijöille tarjottavat lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut.

“Eazybreakin kehittämä digitaalinen ratkaisu on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen, sillä se on todella käyttäjäystävällinen ja tuo säästöjä jokaiselle ketjun toimijalle. Yhdessä Eazybreakin kanssa mullistamme henkilöstöetujen maksamisen ja hallinnoinnin Suomen ohella myös muualla maailmassa”, Sodexon Benefits & Rewardsin Pohjoismaiden toimitusjohtaja Fredrik Öhrn sanoo.

Sopimus Sodexon Benefit & Rewardsin kanssa avaa suomalaisinnovaatiolle ovet 36 maahan.

“Yhteistyö Sodexon Benefits & Rewardsin kanssa tuo yritykseemme paljon kansainvälistä osaamista ja tietotaitoa, mistä hyötyvät myös nykyiset suomalaisasiakkaamme. Tavoitteenamme on yhdessä vauhdittaa entisestään henkilöstöetuihin ja maksamiseen liittyviä innovaatioita”, Eazybreakin toimitusjohtaja Antti Känsälä kertoo.

Sodexon Benefits & Rewardsista tulee Eazybreakin vähemmistöomistaja. Eazybreak jatkaa itsenäisenä yrityksenä, ja sen pääkonttori säilyy Helsingissä. Eazybreakin nykyinen hallitus saa kaksi uutta jäsentä Sodexon Benefits & Rewardsin Pohjoismaiden toimitusjohtajasta Fredrik Öhrnista ja Sodexo Benefits & Rewardsin alueellisesta johtajasta Miroslav Sedlakista.

Eazybreak työllistää kotimaassa 11 asiantuntijaa. Sillä on Suomessa yli 100 000 käyttäjää lähes 300 yrityksestä. Lisäksi Eazybreakin täysin automatisoituja laskutus- ja tilitysprosesseja hyödyntää yli 7 000 palveluntarjoajaa.

Exove Ventures sijoitti Eazybreakiin yhtiön alkuvaiheessa ja suunnitteli ja toteutti Eazybreakin maksujärjestelmän ja mobiilisovellusten ensimmäiset versiot. Tuotekehitys siirtyi alkuvaiheen jälkeen sovitusti Eazybreakille itselleen. Exove Ventures jatkaa Eazybreakin omistajana vähemmistökaupan jälkeenkin.

“Tämä sijoitus ja Eazybreakin menestys on osoitus pitkäjänteisestä hyvästä työstä, peräänantamattomuudesta ja vahvasta uskosta digitaalisuuteen perinteisellä toimialalla. Panostimme vahvasti osaamistamme Exove Venturesissa Eazybreakin alkutaipaleella ja nyt tämä työ kantaa hedelmää”, toteaa Exove Venturesin toimitusjohtaja Janne Kalliola.

Lisätietoja:
Antti Känsälä, toimitusjohtaja, Eazybreak Oy
044 520 0188, antti.kansala@eazybreak.com
www.eazybreak.fi

Janne Kalliola, toimitusjohtaja, Exove Ventures Oy
040 558 1796, janne@exove.com
www.exove.com/ventures

Eazybreak-casekuvaus: https://www.exove.com/cases/eazybreak/

Other thoughts

More thoughts