Integraatioalusta

Exoven pilvipohjainen data- ja integraatioalusta yhdistää taustajärjelmien monimutkaiset ja hitaat rajapinnat nopeaksi ja loogiseksi kokonaisuudeksi. Integraatioalusta sallii rajapintojen avaamisen niin yrityksen sisällä kuin kumppaneillekin.

Mitä integraatioalusta mahdollistaa?

Pääsy- ja avaintenhallinnan. Monipuoliset käyttöoikeustasot mahdollistavat erinomaisen tietoturvan ja GDPR:n mukaisen toimintatavan.

Valmiit adapterit yleisimmille järjestelmille ja tavallisimmille integraatioteknologioille.

Räätälöinti mahdollisuuden eri arkkitehtuureihin ja järjestelmiin.

Vankan horisontaalisen skaalautuvuuden. Rajapintojen välimuistittaminen nopeuttaa ja suojaa hitaampia taustajärjestelmiä liialliselta liikenteeltä.

Ketä integraatioalusta palvelee?

Integraatioalusta palvelee yrityksiä sekä organisaatioita, joilla on monia eri järjestelmiä ja rajapintoja käytössään. Esimerkiksi keskikokoisella yrityksellä kokemuksemme mukaan on noin 100 erilaista järjestelmää, joiden tehokas integrointi parantaa kokonaisuuden hallinnointia, tietoturvaa sekä skaalautuvuutta.

Teknologiat integraatioalustan takana

Integraatioalustat rakennetaan pilvinatiiveina mikropalveluina valitsemaasi julkiseen pilvipalveluun, kuten:

Microsoft Azureen

Google Cloud Platformiin

Amazon Web Servicesiin (AWS)

Miten integraatioalustat toteutetaan Exovella?

Exovella integraatioalustat tehdään aina tarpeeseen räätälöitynä ratkaisuna. Kun kiinnostunut henkilö on ollut meihin yhteydessä tai toisin päin, varaamme kalenterista aikaa sekä istumme yhdessä alas kuulemaan ja tutustumaan tarpeisiisi. Otamme tarvittaessa palaveria myös yrityksesi IT:n kanssa sekä järjestelmän toimittajan kanssa, jotta saamme kokonaiskuvan tarpeistanne ja tilanteestanne. Mikäli pääsemme sopimukseen integraatioalustan toteutuksesta, lähdetään projektia käynnistämään yhdessä sovitun tiimin voimin.

Mikäli sinulla on integraatio tarpeita, ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan yhdessä mikä on teille paras ratkaisu 😎

Asiakkaitamme: