Skip to content Get in touch

Contact form

exove_kehatieto

Exove ostaa Kehätiedon Drupal-toiminnan ja vahvistaa asemaansa Suomen monipuolisimpana digitaalisten palvelukanavien tarjoajana

Suunnittelu- ja ohjelmistokehitysyritys Exove ostaa it-palveluyritys Kehätiedon Drupal-julkaisujärjestelmään pohjautuvan liiketoiminnan. Järjestely tehdään liiketoimintakauppana, joka sisältää Drupalin parissa työskentelevän henkilökunnan sekä Drupal-asiakkuudet. Kauppa toteutuu joulukuun alussa.

Exove vahvistaa asemaansa digitaalisten palveluiden tarjoajana ostamalla Kehätiedon Drupal-liiketoiminnan. Drupal on keskeinen osa Exoven palvelutarjontaa, sillä se mahdollistaa digitaalisten palvelukanavien toteuttamisen tehokkaasti.

Kauppa astuu voimaan 1.12.2018. Kehätiedon Drupal-liiketoiminnan neljä työntekijää siirtyvät samalla Exoven palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Exove palvelee monenlaisia asiakkaita pörssiyhtiöistä startupeihin ja mediataloista yliopistoihin. Kehätieto on puolestaan erikoistunut jäsentietojärjestelmien toimittamiseen ammattiliitto- ja järjestösektorilla. Kaupan myötä Exoven osaaminen ja ratkaisutarjonta erityisesti järjestöjen tarpeisiin vahvistuu.

Exove palvelee jatkossa Kehätiedon Drupal-asiakkaita ja voi tarjota heille laajempaa kumppanuutta sekä kattavampaa palvelutarjontaa. Asiakkaiden palvelut jatkuvat normaalisti, eikä muutos vaadi toimenpiteitä heiltä.

“Huomasin jo keskusteluiden alussa, että Kehätiedon arvomaailma on hyvin samanlainen Exoven kanssa. Tämä vakuutti minut siitä, että pystymme tarjoamaan hyvän kodin meille siirtyville asiantuntijoille sekä asiakkaille. Olen erittäin iloinen, että saamme lisävahvistusta ja mielenkiintoisia uusia asiakkuuksia,” kertoo Exoven toimitusjohtaja Janne Kalliola innoissaan.

”Drupal-kaupan myötä pystymme keskittymään entistä paremmin voimakkaasti kasvavaan Kilta-jäsentietojärjestelmiin liittyvään liiketoimintaan. Olen vakuuttunut, että Exove pystyy tarjoamaan Drupal-asiakkaillemme mahdollisimman hyvän palvelun ja vahvan kehitystyön,” Kehätiedon toimitusjohtaja Jari Sauvonsaari toteaa ilahtuneena.

Lisätietoja:

Janne Kalliola, toimitusjohtaja
Exove Oy
p. 040 558 1796

Jari Sauvonsaari, toimitusjohtaja
Kehätieto Oy
p. 010 835 4401

Other thoughts

More thoughts