Skip to content Get in touch

Contact form

Exove Ventures -seminaari: Miksi startupeihin kannattaa sijoittaa ja mitä startup-yrittäjät voivat tästä oppia?

Oletko B2B startup-yrittäjä, joka etsii enterprise-kumppania? Vai kenties kehityksen ja innovaatioiden parissa työskentelevä konkari, etsimässä uusia ideoita ja niiden toteutukseen sopivaa kumppania? Tässä tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja saada uusia ideoita sekä startup-sijoittamiseen, että startupien kehitykseen.

Tule kuulemaan startup-sijoittaja Kim Väisäsen näkemys siitä, miksi startupeihin kannattaa sijoittaa ja mitä niiltä voi oppia. Kim on tietojen hävitykseen perustuvan yrityksen Blanccon perustajajäsen ja toiminut mm. Frameryn hallituksessa. Leijonan luola -ohjelmaa seuranneet saattavat tunnistaa hänet myös yhtenä ohjelman bisnesenkeleistä. Äänessä on myös Eazybreakin perustajajäsen ja hallituksen jäsen Kai Friman, joka kertoo Eazybreakin tarinan sekä neuvoja aloitteleville startup-yrittäjille. Lisäksi Exoven toimitusjohtaja Janne Kalliola puhuu startupien ja enterprisen yhteistyöstä, sekä siitä, mitä molemmat osapuolet voivat yhteistyöstä oppia ja hyötyä.

Tilaisuus on maksuton ja se pidetään Exoven toimistolla Ruoholahdessa 7.11.2019 klo 8:30-11:00. Tarjoamme myös herkullisen aamiaisen ravintola Pihkasta.

Ohjelma

8:30 Aamiainen

9:00 Tilaisuus alkaa

Mitä startupeilta voi oppia ja miksi niihin kannattaa sijoittaa: Kim Väisänen, yrittäjä ja startup-sijoittaja

Elämme todellista start-up huumaa ja suomalaiset aloittavat yritykset keräävät enemmän sijoituksia kuin koskaan. Voiko startupeilta oppia? Jos kyllä, mitä?

Kuinka vaikeaa on löytää voittavat kohteet tuhansien aloittavien yritysten joukosta? Voiko tässä lotossa voittaa?

Eazybreak – yhden startupin tarina: Kai Friman, perustaja ja hallituksen jäsen, Eazybreak

Kai Friman kertoo miten suomalainen startup-yritys lanseerasi mobiilimaksamisen työsuhde-etujen hallinnointiin ja maksamiseen haastaen alan globaalit yritykset.

Startupit ja enterpriset yhteistyössä: Janne Kalliola, toimitusjohtaja, Exove

10:30 Keskustelua ja verkostoitumista, tilaisuus päättyy 11:00.

  • Speakers

  • Kim Väisänen
    Kim vaisanen Kim on tietojen hävitykseen perustuvan yrityksen Blanccon perustajajäsen ja toimii nykyisin startup-sijoittajana sekä hallitusammattilaisena. Yksi Kimin ensimmäisiä sijoituksia oli puhelinkoppeja ja hiljaisia tiloja valmistava Framery. Kim on myös yksi viidestä bisnesenkelistä tositv-sarjassa Leijonan luola.
  • Kai Friman
    kai friman Kai on yksi Eazybreakin perustajista sekä nykyisin sen hallituksen jäsen. Eazybreak on erikoistunut työsuhde-etujen, kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetujen hallinnointiin ja mobiilimaksamiseen.
  • Janne Kalliola
    Exove_Janne_Kalliola Janne on Exoven toimitusjohtaja ja perustaja. Työssään hän auttaa yrityksiä kasvuun digitaalisin keinoin. Lisäksi Janne on ollut aktiivisesti mukana erilaisissa yhteisöissä kuten Drupal Association:issa, joka on yksi maailman suurimmista avoimen lähdekoodin yhteisöistä.