Skip to content Contact us

Contact form

Lyhyesti Exovesta

  • Founded

    2006
  • Employees

    90
  • Platforms

Exove on Pohjois-Euroopan johtavia digitaalisen kasvun toimittajia.

Autamme asiakkaitamme ymmärtämään ja palvelemaan ihmisiä verkossa innovatiivisesti ja tehokkaasti. Digitalisoimme asiakkaidamme tuotantoprosesseja, nostamme itsepalveluastetta ja asiakastyytyväisyyttä.

Suunnittelemme ja toteutamme responsiivisia verkkopalveluja, verkkokauppoja, mobiiliratkaisuja, sekä markkinointiautomaation toteutuksia. Käytämme avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Meillä työskentelee yli 90 asiantuntijaa. Toimistomme ovat Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Tallinnassa ja Lontoossa.

Palvelut

Tarjontamme kattaa kaikki digitaalisten ratkaisujen suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon tarpeet.

Konsultoimalla autamme asiakkaitamme tunnistamaan mahdollisuudet ja ohjaamaan kehitystyötä siitä saatavan hyödyn maksimoimiseksi.

Suunnittelumme on liiketoimintalähtöistä ja kattaa brändäyksen, palvelusuunnittelun, käyttöliittymäsuunnittelun ja visuaalisen suunnittelun. Teemme myös suunnittelua tukevaa tutkimusta ja testausta.

Toteutamme järjestelmät ketterillä menetelmillä ja asiakasta kuunnellen. Valitsemme sopivan järjestelmän ja räätälöimme sen vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Tuemme liiketoimintaa toteutusprojektin jälkeen tarjoamalla ylläpitoa, tukea ja käyttöpalveluja. Teemme myös pienkehitystä ja auditointeja.

Suunnittelun ja toteutuksen yhdistäminen

Digitaalisten ratkaisujen suunnittelu ja tekninen palvelukehitys sujuvat parhaiten käyttöliittymäsuunnittelijoiden, visualistien ja koodiosaajien tiiviinä yhteistyönä. Palveluiden kehittäminen kokonaisuutena näkyy lopputuotteen laatuna ja ostamisen helppoutena.

Olemme hioneet suunnittelijoiden ja toteuttajien yhteistyötä vuosia ja tarjoamme saumattoman paketin ideasta aina tuotantoon ja ylläpitoon.

Tekniset ratkaisut

Kaikki projektimme pohjautuvat avoimen lähdekoodin järjestelmiin. Näin voimme keskittyä tuottamaan asiakkaillemme arvoa tuottavia ratkaisuja hyväksi havaittujen alustojen päälle.

Koska asiakkaidemme tarpeet ovat erilaisia, tarjoamme useita erilaisia ratkaisuja. Näin takaamme parhaan mahdollisen lähtökohdan projektille, teknologiasta riippumatta.

Julkaisujärjestelminä meillä on käytössä Drupal, eZ Publish ja WordPress. Meillä on vuosien kokemus näiden järjestelmien käytöstä sekä suuriin että pieniin tarpeisiin.

Tutustu myös Exoven Drupal-tarjontaan suomeksi.

Verkkosovelluksissa valintamme on yleensä Node.js tai Symfony yhdistettynä moderneihin esitysteknologioihin, kuten React tai Angular.

Koska olemme keskittyneet muutaman erittäin hyvän järjestelmän syvälliseen osaamiseen, pystymme tuottamaan ratkaisut tehokkaasti, nopeasti, laadukkaasti ja tietoturvallisesti.

Avoin lähdekoodi

Uskomme avoimen lähdekoodin käytön olevan tehokkain tapa tuottaa verkkopalveluja. Koska tuemme useita erilaisia järjestelmiä, voimme aina valita asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun.

Osallistumme aktiivisesti esimerkiksi Drupal-yhteisön toimintaan ja vastaamme useiden moduulien kehittämisestä ja ylläpidosta.

Järjestämme lisäksi Drupal-tapahtumia Suomessa ja Virossa yhdessä paikallisten Drupal-yritysten ja -yhteisöjen kanssa.

Referenssit

Toimimme sujuvasti sekä suurten että pienten tahojen kanssa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Sanoma tytäryhtiöineen, A-lehdet, Bonnier, Fiskars, Suomi24, Honka, Ramirent, Finnlines, Oulun yliopisto, Tekniikan Akateemiset TEK, Fondia, Scoopshot ja Gamebook.

Exove työnantajana

Palkkaamme jatkuvasti uusia huippuosaajia Helsingin, Oulun, Tampereen, Tallinnan ja Lontoon toimistoillemme. Haemme ihmisiä, jotka haluavat kehittää jatkuvasti itseään ja näkevät suunnittelun ja teknologian olevan välineitä asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen.

Katso Exoven avoimet työpaikat.

See all careers

Open positions

Current selection of careers

See all cases

Cases

Our offices

Contacts