Skip to content
Contact us

Contact form

Apply for a job at Exove

All open positions

Support Coordinator

Saako tiimityö esiin parhaat puolesi? Tahdotko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work 2017, sija 19)? Nyt se on mahdollista, sillä etsimme uutta kollegaa tukipalveluidemme kasvun tueksi.

Työtehtäväsi Support Coordinatorin roolissa koostuvat pääasiassa tukiliiketoimintamme ohjaamisesta. Vastaanotat ja koordinoit asiakkaan tukitarpeita prosessimme mukaisesti. Osallistut palveluidemme ja prosessiemme kehittämiseen ja toimit support-tiimimme vastuuhenkilönä. Työsi tavoite on tukea liiketoimintamme ja asiakasportfoliomme kasvua.

Unelma-kollegamme

Sinulla on energinen ja proaktiivinen asiakaspalveluasenne. Pystyt keskustelemaan teknisistä ongelmista asiakkaan kanssa. Olet pitkäjänteinen ja systemaattinen. Sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä tukipalveluiden koordinoinnista IT-alalta. Sinulla on halu kehittää tukiliiketoimintaamme ja prosessejamme entistä paremmaksi. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätöntä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme

Me Exovella olemme joustavia; tuemme kollegoidemme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Exovella saat olla oma itsesi yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa. Voimme luvata sinulle haastavia ja monipuolisia asiakasprojekteja sekä mahdollisuuden muuttaa maailmaa yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jobs@exove.fi viimeistään 6.8.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa Project Director Tero Huttunen, p. 040 846 6107.

Exovesta yrityksenä

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa suunnittelemalla ja toteuttamalla avoimiin teknologioihin pohjautuvia verkkopalveluja. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme nykyään Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa 90 hengen voimin.

See all careers

Open positions

Current selection of careers

Our offices

Contacts