Skip to content Get in touch

Contact form

exove_sitebuilder_suomi

Suomenkielinen Sitebuilder

Great Place to Work

Haluatko työn, jossa voit oppia uutta joka päivä? Koetko olevasi parhaimmillasi osana tiimiä?Haluaisitko päästä töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work 2018, 22. sija)? Etsimme nyt intohimoista Sitebuilderia liittymään joukkoomme Helsinkiin tai Tampereelle.

Tarjoamme sinulle

Exovella pääset osallistumaan haastaviin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, joka on joustava ja antaa erinomaiset mahdollisuudet työ- ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Arvostamme erilaisuutta ja kannustamme työntekijöitämme olemaan omia uniikkeja itsejään myös töissä! Työskentely inspiroivien asiakkaiden, projektien ja teknologioiden parissa, mahdollistavat uuden oppimisen joka päivä. Tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia sisäisiä koulutuksia, jotka auttavat sinua  kehittämään osaamisesi aivan uudelle tasolle.

Unelmakollegamme

Arvostamme aiempaa tuntemustasi moderneista front-end teknologioista sekä kokemustasi suosituista open source web-alustoista. Aiempaa kokemusta tärkeämpää kuitenkin on vahva halusi oppia uutta ja kehittää taitojasi. Kaikki ohjelmoijamme työskentelevät asiakasrajapinnassa ja toivommekin sinulta kykyä ja kiinnostusta kommunikoida sujuvasti myös ei-teknisten asiakkaidemme kanssa. Koska suuri osa asiakaskommunikaatiostamme tapahtuu suomeksi, edellyttää tehtävä sujuvia suomen kielen taitoja.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi osoitteeseen jobs@exove.fi. Käymme jatkuvasti läpi tehtävään vastaanottamiamme hakemuksia. Lähetäthän siis hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian!

Exove yrityksenä

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Tallinnassa ja Lontoossa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.