Skip to content
Contact us

Contact form

Apply for a job at Exove

All open positions

Tahdotko oppia uutta joka päivä? Saako tiimityö esiin parhaat puolesi? Tahdotko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work 2017, sija 19)? Nyt se on mahdollista, sillä vahvistamme asiakastukiorganisaatiotamme Helsingissä.

Etsimme nyt tiimiimme

Service Manageria

Service Managerina vastaat asiakastukipalveluistamme. Vastuullesi kuuluvat tukiasiakkaidemme palveluprosessi, myynnin tukitehtävät ja tukipalvelun päivittäiseen ohjaamiseen ja koordinointiin osallistuminen. Työssäsi toimit linkkinä asiakkaan ja yrityksemme tukipalvelun välillä, ja pyrit varmistamaan tukisopimustemme toteutumisen ja palvelumme laadun sovittujen aikojen puitteissa. Osallistut aktiivisesti asiakastukipalvelujemme kehittämiseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta tukipalveluiden koordinoinnista IT-alalta ja halu kehittyä ammatissasi. Sinulla on ymmärrys teknologia-alan termistöstä ja pystyt keskustelemaan myös teknisistä ongelmista asiakkaan kanssa. Eduksesi lasketaan aiempi kokemus tai tietämys julkaisujärjestelmistä ja kiinnostus alan kehitystä kohtaan.

Luonteeltasi olet proaktiivinen sekä ratkaisukeskeinen ja toiminnallasi pyrit ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen. Hallitset hyvin sekä suuremmat kokonaisuudet että pienet yksityiskohdat, ja olet hyvä priorisoimaan. Teet nopeita mutta harkittuja päätöksiä ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme osaavalle ammattilaiselle kokemustasi vastaavat monipuoliset tehtävät ja hyvät kehittymismahdollisuudet, kilpailukykyiset edut ja mukavan työympäristön.

Lisätietoja antaa Project Director Tero Huttunen, tero@exove.fi, puhelin 040 846 6107.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen jobs@exove.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

gptw_Finland_BestWorkplaces_2017_rgb

See all careers

Open positions

Current selection of careers

Our offices

Contacts