Skip to content Get in touch

Contact form

Sales Manager

Great Place to Work

Oletko sinä uusi ystävämme Sales Manageriksi?

Sytytkö digipalveluista ja niiden myynnistä? Vahvistamme tiimiämme uudella ystävällä, joka on valmis luotsaamaan asiakkaitamme kasvun polulle.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja arvot, jotka ohjaavat jokapäiväistä työtä. Olemme joustavia ja annamme erinomaiset mahdollisuudet työ- ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Mikä homma?

Asiakkaamme kaipaavat tosiystävää selvitäkseen digitalisaation pyörteissä. Tehtävänäsi on toimia asiakkaan oppaana tällä matkalla ja johdattaa asiakas kasvun polulle.

Normiviikko myyntipäällikkönä saattaa mennä jotakuinkin näissä hommissa:

  • Olemassa olevien asiakkaiden palveluiden kehittäminen
  • Tarjoustyö
  • Asiakastapaamiset ja uusien asiakkaiden hurmaaminen
  • Yhteydenpito avainasiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin
  • Sopimusneuvottelut
  • Homman kasassa pitäminen

Millaista frendiä etsimme?

Tällä kertaa haemme tyyppiä, jolla on aikaisempaa kokemusta myynnistä ja mielenkiintoa kasvaa digitaalisten palvelujen myynnissä. Digitaalisten ratkaisuiden ymmärtäminen ja asiakkaan kenkiin asettuminen on työssä menestymisen edellytys.
Etsimämme frendi omaa hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot (suomi & englanti) ja energisen asenteen. Asiakkaan auttamisen lisäksi tulet jeesailemaan työkavereita, työskentelet systemaattisesti ja pidät langat käsissäsi, vaikka mitä pulmia osuisi tielle.

Kokemusta sinulle on saattanut tarttua mukaan ratkaisumyynnistä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on oikea asenne ja kyky tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän pian myyvän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera osoitteeseen jobs@exove.fi.

Hakuaika päättyy 19.12. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Meikäläisetkin ajattelivat lomailla joulunpyhinä, eli vastauksissa saattaa olla viivettä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Flemming 9.12. Klo 14-15 ja 11.12.klo 9-10 numerosta +358 400 826786.

 

Exove yrityksenä
Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Tallinnassa ja Lontoossa yhteensä lähes 100 hengen voimin.

Open positions

Current selection of careers

See open positions