Skip to content
Contact us

Contact form

Apply for a job at Exove

All open positions

Exove Design etsii joukkoihinsa nyt kokoaikaista  

Käyttöliittymäsuunnittelijaa

tehtävänään mielenkiintoisten ja vaihtelevien projektien UI-suunnittelu ja kehitys.

Onnistuuko sinulta ideoiden konkretisointi palveluiksi ja työsi tulosten sujuva kommunikointi? Tunnetko palvelumuotoilun prosessit ja osaat nähdä asiat myös käytettävyyden näkökulmasta? Käytätkö sujuvasti digitaalisten palveluiden suunnittelun työkaluja? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Taustasi on ehkä mainostoimistosta. Sinulta voi löytyä kokemusta ketterästä sovelluskehityksestä (HTML/CSS). Yhtä lailla arvostamme mahdollista editointi-osaamistasi. Osan tarvittavista taidoista voimme toki sinulle opettaa, mutta oma-aloitteinen asenne lähtee sinusta itsestäsi!

Exove Designilla pääset osaksi lähes parinkymmenen hengen tiimiä, jossa toimii palvelumuotoilijoita, tutkijoita, strategisteja, visualisteja sekä teknisiä asiantuntijoita. Me nautimme työstämme, innostumme uusista asioista ja avaamme rohkeasti suumme, jos jokin mietityttää. Uskomme, että parhaat ideat syntyvät ja kehittyvät timanteiksi tiimityönä. Jonakin päivänä se tarkoittaa yhdessä brainstormaamista ja taas toisena yhteistä pidempää lounasta. Pari kertaa vuodessa matkaamme yhdessä jo perinteeksi muodostuneelle “luokkaretkelle”.

Saatat siis olla etsimämme kollega, mikäli sinulla on jo kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelusta, mutta kokemusta tärkeämpää on visuaalinen lahjakkuutesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta työskennellä myös muiden kuin visuaalisten töiden, kuten käyttöliittymätestauksen parissa. Koulutus ei ole ehdoton edellytys – olet saattanut oppia käyttöliittymäsuunnittelua esimerkiksi harrastusten kautta.

Mahtavan porukan sekä haastavan ja vaihtelevan työn lisäksi voimme tarjota sinulle mahdollisuuden muuttaa maailmaa yhdessä parhaiden tekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Jos haluat lähteä mukaan luomaan ja oppimaan uutta kanssamme, lähetä hakemuksesi, CV:si sekä portfoliosi osoitteeseen jobs@exove.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös, miksi tahdot työskennellä juuri Exove Designilla.

Exove Design Oy on parempiin digitaalisiin palveluihin erikoistunut suunnittelutoimisto. Reseptimme parempiin digitaalisiin palveluihin koostuu seuraavista asioista: asiakasymmärrys, rautainen ammattitaito sekä sujuva tiimityö. Teemme tiivistä yhteistyötä kehitystiimin kanssa ja pidämme palvelun loppukäyttäjän mielessä koko palvelun elinkaaren ajan. Uskomme jatkuvaan kehitykseen, sekä rakentamiemme digitaalisten palveluiden että oman ammattitaitomme suhteen. Suunnittelutiimimme toimisto sekä sinun tuleva työpisteesi sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. Lisää meistä, työtavoistamme sekä asiakkaistamme voit lukea osoitteessa http://www.exovedesign.com.

gptw_Finland_BestWorkplaces_2017_rgb

See all careers

Open positions

Current selection of careers

Our offices

Contacts