Skip to content Get in touch

Contact form

Toys

HR Coordinator

Great Place to Work

Onko sinulla aiempaa tuntemusta henkilöstöhallinnosta ja halua päästä kehittymään osana kansainvälistä kasvuorganisaatiota? Nautitko monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä ja mahdollisuudesta päästä kehittämään henkilöstöhallinnon prosesseja yhteen Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work 2019, sija 15)?

Etsimme nyt tiimiimme HR koordinatoria liittymään osaksi Helsingin toimistoamme!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja vaihtelevien HR-tehtävien parissa. Ison osan ajastasi tulet käyttämään rekrytoinnin ja perehdytyksen parissa, ja kehität työksesi aktiivisesti työnantajakuvaamme niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tämän lisäksi vastaat HR-yhteistyökumppaneidemme koordinoinnista mm. palkkahallinnon, työterveyshuollon, vakuutuksien yms. osalta ja osallistut aktiivisesti erilaisiin HR-projekteihin sekä HR-toimintojemme kehittämiseen. 

Monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, joka on joustava ja antaa erinomaiset mahdollisuudet työ- ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Arvostamme erilaisuutta ja kannustamme työntekijöitämme olemaan omia uniikkeja itsejään myös töissä!

Unelmakollegamme

Etsimämme henkilö on monipuolinen HR-tekijä, jolla on kiinnostusta työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa, ja joka kykenee työskentelemään yhtä lailla itsenäisesti kuin tiimissäkin. Palkka- ja työsuhdeasioiden hallinta, aiempi rekrytointikokemus ja tehtävään sopiva koulutus tekevät sinusta ihanteellisen kandidaatin, mutta enemmän kuin vuosien kokemusta arvostamme rohkeaa ja reipasta asennetta sekä halua oppia ja kehittyä todelliseksi HR-ammattilaiseksi. Tämän lisäksi olet näppärä tietokoneen sekä sosiaalisen median käyttäjä, ja kommunikoit aktiivisesti ja ystävällisesti viestintävälineestä tai -kanavasta riippumatta niin suomeksi kuin englanniksikin.

Hallinnon tiimimme keskeisimmät asiakkaat ovat työntekijämme sekä työnhakijamme. Positiivinen ja energinen asiakaspalveluasenne sekä kyky kantaa vastuuta ovat tiimiläistemme tunnusmerkkejä, eikä meillä mene sormi suuhun yllättävienkään tilanteiden edessä. 

Kiinnostuitko?

Jos uskot sopivasi porukkaan, kuulisimme sinusta mielellämme. Lähetäthän cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella jobs@exove.fi viimeistään 4.8.2019. Huomioithan, että loma-ajasta johtuen hakemukset ja lisätietopyynnöt käsitellään vasta hakuajan päätyttyä.

Open positions

Current selection of careers

See open positions