Skip to content Contact us

Contact form

exove_drupal_kehittaja

Apply for a job at Exove

All open positions
Great Place to Work

Etsimme nyt kokeneita Drupal-kehittäjiä Helsingin toimistollemme. Työskentely myös muissa toimistoissamme (Tampere, Oulu, Tallinna) on mahdollista.

Drupal-kehittäjänä pääset osallistumaan monipuolisiin asiakasprojekteihin osana asiantuntevaa tiimiä. Työhön sisältyy tiivistä yhteydenpitoa asiakasyrityksiin mutta merkittävä osa päivittäisestä työskentelystä tapahtuu kuitenkin toimistollamme.

Exovella arvostamme yhteisöllisyyttä ja positiivista työilmapiiriä. Meillä saat olla oma upea itsesi.  Työyhteisömme tukee työntekijöiden henkilökohtaista kehitystä ja mahdollistaa esimerkiksi uusien teknologioiden kokeilun ja kehittymisen moniosaajaksi muiden teknologioiden piiriin. Huomasitko jo, että olemme myös yksi Suomen Parhaista Työpaikoista? Piipahda Ruoholahden toimistollemme ja koe tämä itse!

Tämän lisäksi voimme sinulle tarjota:

  • Vapaus, luottamus ja joustavuus oman työn organisointiin
  • Ystävälliset ja avuliaat kollegat
  • Laadukkaat työkalut
  • Huiput työsuhde-edut
  • Positiivisia urahaasteita ja monipuolisia asiakasprojekteja

Unelmakollegamme

Odotamme sinulta kokemusta Drupal sitebuilding- tai back end -kehittämisestä, sekä pelotonta suhtautumista laajoihin ja vaativiin Drupal-toteutuksiin. Olet innokas kokeilemaan myös muita teknologioita ja laajentamaan teknistä osaamistasi. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jobs@exove.fi.

Related blog posts

See all careers

Open positions

Current selection of careers