Skip to content
Contact us

Contact form

Apply for a job at Exove

All open positions

Oletko vastuuntuntoinen ja ketterä joukkuepelaaja, joka pitää langat käsissään muuttuvissa tilanteissa? Tahdotko oppia uutta joka päivä? Tahdotko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista?

Nyt se on mahdollista, sillä etsimme ohjelmistokehityksemme asiakasrajapintaan

Projektipäällikköä

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Exoven projektipäällikkönä pääset näkemään digitalisaation eri vaiheita.

Projektipäällikkönä selvität asiakkaiden tarpeita ja varmistat projektien laadukkaat toteutukset sovittujen aikataulujen ja budjettien mukaisesti. Autat asiakkaitamme liiketoimintansa tavoitteiden määrittelyssä digitalisaation tiellä. Ohjaat ketteriä ohjelmistokehitystiimejämme projektitavoitteiden ja -vaatimusten kautta. Työskentelet myös yhdessä myyntitiimimme kanssa ja kehität proaktiivisesti niin asiakkuuksiasi kuin projektinhallinnan käytäntöjämmekin.

Unelmakollegamme

Etsimme positiivista, innostavaa ja ratkaisukeskeistä tiimipelaajaa. Toivomme, että sinulla on jo usean vuoden kokemus projekti- tai asiakaspäällikön roolista sekä ymmärrystä yrityksen myynti- ja laskutusprosesseista. Ketterän ohjelmistokehityksen käytännöt ovat sinulle tuttuja. Tietotaitosi tuoreimmista web-teknologioista nähdään etuna. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen jobs@exove.fi. Hakuaika päättyy sunnuntaina 29.10. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten nopeat syövät hitaat!

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektijohtaja Tero Huttunen, tero@exove.fi, puhelin 040 846 6107.

gptw_Finland_BestWorkplaces_2017_rgb

See all careers

Open positions

Current selection of careers

Our offices

Contacts