Tunnelmia Exoven ensimmäisen liiketoimintakaupan jälkeen

Kirjoitan tätä artikkelia hektisen alkuviikon päätteeksi. Saimme maanantaina lyötyä lukkoon liiketoimintakaupan Kehätiedon Drupal-liiketoiminnan siirtymisestä Exovelle, tiistaina kerroimme kaupasta henkilökunnille molemmissa yrityksissä ja sen jälkeen asiakkaille. Lopuksi tiistaina vielä lähetimme tiedotteen aiheesta ja tänään keskiviikkona olemme olleet ensimmäistä kertaa koolla uudella kokoonpanollamme.

Kauppaprosessi oli pitkä, mutta onneksi suoraviivainen. Molempien yritysten arvot kohtasivat erittäin hyvin, ja molemmilla oli valtava halu pitää huolta työntekijöistä ja asiakkaista. Meille Exovella on kunnia-asia ottaa uudet exovelaiset vastaan ja pitää heistä hyvää huolta. Edessä on puolin ja toisin erilaisia oppimisprosesseja, kun yhdessä muokkaamme tekemistämme ja opimme toinen toisiltamme.

Kaikki tilanteet eivät tule olemaan helppoja, mutta uskomme avoimen kulttuurimme ja arvojemme kantavan meidät kaikkien haastavienkin tilanteiden yli. Puhumalla olemme asiat pystyneet aina selvittämään, ja uskon siihen jatkossakin.

Uusien asiakkaidemme kanssa jatkamme työtä entiseen malliin. Kuuntelemme uteliaina, kuinka työtä on tähän mennessä tehty ja miten jatkossa on fiksuinta toimia. Rakennamme tämän pohjalta jokaiselle asiakkaalle heille parasta mahdollista tulevaisuutta.

Asiakkaillemme toki avautuu tässä kaupassa myös hienoja mahdollisuuksia laajemman palvelu- ja alustakirjomme ansiosta. Meiltä taittuu Drupalin lisäksi myös WordPress ja teemme sivustojen lisäksi myös verkkokauppoja, digitaalisia asiointipalveluita ja integraatioalustoja. Puhumattakaan käyttäjätutkimuksesta, palvelumuotoilusta ja konseptisuunnittelusta, joissa kaikissa olemme erittäin vahvoja.

Olemme nyt yksi Suomen suurimpia avoimen lähdekoodin toimijoita kolmannen sektorin parissa, ja haluamme tämän aseman vielä vahvistuvan tulevaisuudessa. Uskon meidän pystyvän tuottamaan jatkuvaa arvoa niin digitaalisessa markkinoinnissa kuin asiointipalveluissakin. Yhdistetyllä tiimillämme on satojen miestyövuosien kokemus näistä, joten kompetenssit ovat kohdallaan.

Ja lopuksi haluan kiittää sekä Exoven että Kehätiedon kauppaprosessiin osallistuneita tiimejä. Kanssanne oli mahtavaa tehdä töitä, asiat etenivät itseohjautuvasti ja keskustelut olivat jatkuvasti rakentavia ja eteenpäinvieviä. Uskon nyt tehdyn vahvan perustyön kantavan hedelmää tästä vuosiksi eteenpäin.

Nyt tämän saranakohdan jälkeen meillä alkaa arki vahvennetulla tiimillä ja uusien asiakkaiden kanssa. Olen jo jutellut uusien exovelaisten kanssa ja pian alan soitella asiakkaille. Tästä se lähtee omalta osaltani.

Jaa somessa:

Uusimmat blogimme