Skip to content Get in touch

Contact form

student

Oulun yliopiston ja Exoven menestyksekäs yhteistyö jatkuu

Oulun yliopisto kehittää jatkossakin digitaalisia palveluitaan Exoven kanssa. Vuosia kestänyt yhteistyö on tuottanut tuloksia niin Oulun yliopiston hakijamäärissä kuin kansainvälisessä tunnettuudessakin.

Exove ja Oulun yliopisto jatkavat pitkäaikaista yhteistyötään digitaalisuuden parissa. Viime vuosien uudistukset ovat tuoneet merkittävää näkyvyyden kasvua Oulun yliopistolle. Digitaalisilla kanavilla on suuri rooli yliopiston viestinnässä ja vuorovaikutuksessa kotimaisille ja kansainvälisille sidosryhmille sekä potentiaalisille opiskelijoille.

Hakijoiden lisäksi Exove ja Oulun yliopisto ovat kehittäneet yhdessä viestintää ja palveluja myös monille muille kohderyhmille: opiskelijoille, tutkijoille, yliopiston työntekijöille, työnhakijoille, lehdistölle ja rahoittajille. Viime vuosina on muun muassa parannettu tutkijoiden ja projektien näkyvyyttä ja kehitetty uusi uratestityökalu opiskelijahaun tueksi. Viime vuonna toteutetun analytiikkatyön tuloksena löydettiin oikeat kanavat opiskelijarekrytointimarkkinointiin.

Kehitystyön positiivinen vaikutus tuli todistetuksi, kun Oulun yliopiston tämän kevään hakijamäärät nousivat 46 prosenttia edellisestä vuodesta. Kansainvälisten maisteriohjelmien hakijamäärä kasvoi myös huimat 145 prosenttia.

”Laadukkaat tutkinto-ohjelmamme sekä pohjoinen, innovatiivinen tiedeyhteisömme kiinnostavat yhä useampaa opiskelijaa eri puolilla maailmaa. Ohjelmien markkinoinnin ja hakijoiden hyvän palvelun eteen on tehty kovasti töitä, ja olemme todella iloisia tästä tuloksesta. Hyvä neuvonta seuloo jo hakuvaiheessa ohjelmiin soveltuvia kandidaatteja, joten määrän maksimoinnin sijaan tavoittelimme laadukkaita hakemuksia”, sanoo Oulun yliopiston viestintä- ja markkinointijohtaja Marja Jokinen.

“On aina ilo nähdä että digitaalisen viestinnän ja palvelukokemuksen pitkäjänteinen ja määrätietoinen kehittäminen tuottaa tuloksia. Iso laiva ei koskaan käänny hetkessä, mutta tiivis yhteistyö ja nykyaikaiset ratkaisumallit mahdollistavat kunnianhimoiset tavoitteet ja niihin pääsemisen. Kiitämme luottamuksesta ja mahtavaa jatkaa yhdessä tekemistä!”, toteaa Exoven asiakkuusjohtaja Aki-Ville Pöykiö.

Other thoughts

More thoughts