Skip to content Get in touch

Contact form

Jyväskylän kaupunki ja Exove yhteistyöhön digitaalisten palveluiden kehittämisessä

Jyväskylän kaupunki uudistaa verkkopalvelunsa käyttäen hyödyksi kuntien yhteistä palvelualustaa. Toimittajakumppaniksi valikoitui digitaalisten palveluiden tarjoaja Exove.

Jyväskylän kaupunki uudistaa verkkopalvelunsa Turun kaupungin kehittämällä ja julkaisemalla kuntien yhteisellä Kada-verkkopalvelualustalla. Exove suunnittelee ja toteuttaa uuden verkkopalvelun hyödyntäen avoimella lähdekoodilla toteutettua palvelualustaa. Jyväskylän kaupunki haluaa jatkossa olla vahvasti mukana kuntien yhteisen verkkopalvelualustan kehittämisessä. Exove ja Jyväskylän kaupunki kehittävät uutta verkkopalvelua yhdessä vaiheittain neljän vuoden aikana.

“Odotamme innolla lomien jälkeen alkavaa käyttöönottoprojektia”, kommentoi Jyväskylän kaupungin verkkoviestintäpäällikkö Mikael Ratschinskij. “Uusi alusta ja uusi yhteistyökumppani ja uudenlaista kaupunkien välistä yhteistyötä. Hienoa!”

Jatkossa jyväskyläläiset saavat entistäkin helpommin tietoa kaupungin toiminnasta uuden, helppokäyttöisen verkkopalvelun kautta. Käyttöönotettava uusi alusta mahdollistaa myös aiempaa paremmin verkkopalvelujen jatkokehittämisen.  

Exoven projektipäällikkö Marko Räsänen on iloinen alkavasta yhteistyöstä Jyväskylän kaupungin kanssa: “Itse projektilta odotamme tiivistä yhteistyötä Jyväskylän kaupungin kanssa niin suunnittelun kuin toteutuksenkin osalta. Suunnittelussa tullaan hyödyntämään pitkälti Turku.fi-palvelujen malleja, jolloin on ensiarvoisen tärkeää selvittää yhdessä ratkaisut, joilla sivustolle saadaan Jyväskylälle ominainen tunnelma. Myös toteutuksen osalta sivusto tullaan tekemään yhdessä, missä Jyväskylän kaupungin pääkäyttäjät viimeistelevät visuaalisen ulkoasun Exoven teknisten toteutusten päälle.”

Jyväskylän kaupunki on Keski-Suomen maakunnan vetovoimainen pääkaupunki. Noin 140 000 asukkaan rohkea ja vetovoimainen kaupunki keskellä kauneinta Järvi-Suomea tunnetaan myös vilkkaana opiskelu- ja liikuntakaupunkina sekä monipuolisena tapahtumien keskuksena.

Exove on Pohjois-Euroopan johtavia digitaalisten palveluiden suunnittelijoita ja toteuttajia. Exove auttaa asiakkaitaan kasvattamaan digitaalista liiketoimintaansa. Yrityksessä työskentelee noin 80 asiantuntijaa, ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Tallinnassa ja Lontoossa.

Lisätiedot:

Exove Oy: Toimitusjohtaja Janne Kalliola, 040 558 1796, janne@exove.fi

Jyväskylän kaupunki: Verkkoviestintäpäällikkö Mikael Ratschinskij, 0400 942104, mikael.ratschinskij@jkl.fi

Other thoughts

More thoughts

Related industries

  • Public sector