Skip to content Get in touch

Contact form

Jatkoaika.com uudistui

Vastasimme Jatkoaika.comin sivuston uudistuksesta. Jatkoaika on seurannut jääkiekkoa verkossa jo vuodesta 2001 ja käyttänyt siitä alkaen samaa teknistä alustaa. Nyt alusta ja samalla sivuston yleinen ilme uudistettiin kerralla.

– Uusi julkaisujärjestelmä tarjoaa meille loistavan tilaisuuden kehittää verkkolehteämme. Viime vuosien aikana toimituksellamme on ollut paljon erinomaisia ideoita, mutta tekninen toteutus on lähes aina osoittautunut mahdottomaksi. Samoin pystymme jatkossa kuuntelemaan paremmin lukijoiden ääntä ja ehdotuksia, projektista Jatkoajan puolella vastannut hallituksen puheenjohtaja Matti Liljaniemi kertoo.

Järjestelmäksi valittiin Drupal, jota laajennettiin vastaamaan Jatkoajan tarpeita. Teimme projektin tiiviissä yhteistyössä Jatkoajan kanssa. Yhteistyö jatkuu myös uuden sivuston lanseerauksen jälkeen, kun nyt nykyjärjestelmän korvaamisen jälkeen päästään tekemään tosissaan kehitystyötä ja uusia ominaisuuksia.

– Hyppäsimme Jatkoajan verkkolehden uudistusprojektiin mukaan vuoden 2012 alussa auttamaan jatkoaikalaisia realisoimaan usean vuoden aikana kerätyt toiveet ja vaatimukset. Yhteistyö on ollut ilahduttavan välitöntä ja asioita eteenpäin vievää. Vaikka kyse on suurimmaksi osaksi talkooporukasta, ei heidän sitoutumisestaan kehittää Suomen lätkäkansalle entistä paremmin palveleva verkkolehti ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, Exoven projektipäällikkö Perttu Tiainen kommentoi.

– Sivuston rakenne eroaa pitkälti ns. tavallisen sivuston rakenteesta, joten projekti on antanut lätkätietouden lisäämisen ohella meille mahdollisuuden työskennellä haastavan tekniikan parissa. Projektissa on kiinnitetty huomiota jatkokehityksen helppouteen, joten kauden aikana käyttäjille saataneen lisääkin nähtävää ja kokeiltavaa, Tiainen jatkaa.

Lue lisää Jatkoajan sivuilta.

Other thoughts

More thoughts

Related industries

  • Media

Platforms