Skip to content Get in touch

Contact form

GPTW2019 Exove 15th place

Pitkäjänteinen työ palkittiin – Exove kipusi huimasti ylöspäin Suomen parhaimpien työpaikkojen listalla

Digitaalisia palveluja tarjoava Exove sijoittui Suomen parhaiden työpaikkojen listalle jo neljättä kertaa peräkkäin. Great Place to Work® -instituutin järjestämän tutkimuksen mukaan Exoven vahvuuksia ovat yhteishenki, joustavuus ja työntekijöiden mahdollisuudet vaikuttaa yhteisiin asioihin.

Exove sijoittui neljättä kertaa Suomen 50 parhaan yrityksen joukkoon keskisuurten yritysten sarjassa ja ylsi sijalle 15. Exoven vahvuuksia ovat yhteinen päätöksenteko, joustavuus ja hyvä yhteishenki.

Yhdessä on luotu niin strategia, brändilupaus kuin yhteiset arvot. “On hienoa johtaa yritystä, jossa omat ja organisaation arvot kohtaavat sataprosenttisesti”, toteaa Exoven toimitusjohtaja ja perustaja Janne Kalliola.

Myös omaan työhön ja työaikoihin saa vaikuttaa, ja siitä tuleekin paljon kiitosta työntekijöiltä. Eri elämäntilanteissa olevia työntekijöitä halutaan myös tukea joustavasti, oli kyse sitten opiskelujen valmiiksi saattamisesta, perheenlisäyksestä tai paikkakunnan vaihdoksesta. Aina löydetään sopiva ratkaisu.

Moderni yritys, jossa “perinteistä” esimiestyötä arvostetaan

IT-palvelualan yrityksille tyypillisiä piirteitä ovat organisaation matala hierarkia ja henkilöstön itseohjautuvuus. Vaikka Exovella vältetään turhaa byrokratiaa ja työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä, panostetaan yrityksessä tosissaan esimiestyöhön.

Jokaisella exovelaisella on competence manager, joka vastaa työntekijän henkilökohtaisesta kehittymisestä ja jonka kanssa käydään esimerkiksi kehityskeskustelut. Lisäksi työntekijöillä on tiimiesimies, joka tukee ja auttaa arjen työssä. Tämä malli on koettu erittäin toimivaksi ja samalla se jakaa myös esimiesten työtaakkaa:

Meillä ketään ei jätetä yksin. Työntekijöiden hyvinvoinnista kannetaan jatkuvaa huolta. Kahden esimiehen järjestelmällä pystymme reagoimaan nopeasti esimerkiksi loppuunpalamisen merkkeihin ja huolehtimaan siitä, että kukaan ei joudu pitkälle sairaslomalle, Janne kertoo.

Suomen parhaat työpaikat -tutkimus auttaa yrityksiä tekemään merkityksellisiä muutoksia

Exove paransi huomattavasti sijoitustaan parhaimpien työpaikkojen listalla kivuten seitsemän sijaa ylöspäin.

“Olemme vuosi vuodelta saaneet parempia tuloksia Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa. Sen pohjalta näemme, että tekemämme valinnat ovat olleet oikeita ja työpaikkamme voi hyvin. Tutkimus antaa todella hyvää tietoa siitä mitä kannattaa painottaa ja näemme, että pitkäaikainen työmme kantaa hedelmää”, Janne ylistää.

Suomen parhaat työpaikat -tutkimus on osa maailman suurinta ja arvostetuinta hyvien työpaikkojen tutkimusta. Great Place to Work tutkii ja palkitsee johtavia työpaikkoja lähes 60 maassa. Suomen parhaat työpaikat -tutkimukseen tutki viime vuonna noin 150 suomalaista yritystä, joissa työskentelee noin 45 000 työntekijää.

Lisätietoja antaa:
Toimitusjohtaja Janne Kalliola, 040 558 1796, janne@exove.fi

Other thoughts

More thoughts