Lyhyesti Exovesta

Exove on Pohjois-Euroopan johtavia avoimeen lähdekoodiin perustuvien verkkopalveluiden suunnittelijoita ja toteuttajia. 

Autamme asiakkaitamme ymmärtämään ja palvelemaan ihmisiä verkossa innovatiivisesti ja tehokkaasti. 

Suunnittelemme ja toteutamme responsiivisia verkkopalveluja, verkkokauppoja, mobiilisovelluksia sekä markkinointiautomaation ratkaisuja.

Meillä työskentelee yli 90 asiantuntijaa. Toimistomme ovat Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Tallinnassa ja Lontoossa.

Palvelut

Tarjontamme kattaa kaikki verkkopalvelun suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon tarpeet.

Konsultoimalla autamme asiakkaitamme tunnistamaan mahdollisuudet ja ohjaamaan kehitystyötä siitä saatavan hyödyn maksimoimiseksi.

Suunnittelumme on liiketoimintalähtöistä ja kattaa brändäyksen, palvelusuunnittelun, käyttöliittymäsuunnittelun ja visuaalisen suunnittelun. Teemme myös suunnittelua tukevaa tutkimusta ja testausta.

Web-design ja tekninen palvelukehitys syntyvät käyttöliittymäsuunnittelijoiden, visualistien ja koodiosaajien tiiviinä yhteistyönä. Palveluiden kehittäminen kokonaisuutena näkyy lopputuotteen laatuna ja ostamisen helppoutena.

Toteutamme järjestelmät ketterillä menetelmillä ja asiakasta kuunnellen. Valitsemme sopivan järjestelmän ja räätälöimme sen vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Tuemme liiketoimintaa toteutusprojektin jälkeen tarjoamalla ylläpitoa, tukea ja käyttöpalveluja. Teemme myös pienkehitystä ja auditointeja.

Tekniset ratkaisut

Kaikki projektimme pohjautuvat avoimen lähdekoodin järjestelmiin. Näin voimme keskittyä tuottamaan asiakkaillemme arvoa tuottavia ratkaisuja hyväksi havaittujen alustojen päälle.

Koska asiakkaidemme tarpeet ovat erilaisia, tarjoamme useita erilaisia ratkaisuja. Näin takaamme parhaan mahdollisen lähtökohdan projektille, teknologiasta riippumatta.

Julkaisujärjestelminä meillä on käytössä Drupal, eZ Publish, Concrete5 sekä WordPress. Meillä on vuosien kokemus näiden järjestelmien käytöstä sekä suuriin että pieniin tarpeisiin.

Tutustu myös Exoven Drupal-tarjontaan suomeksi.

Verkkosovelluksissa valintamme on yleensä CodeIgniter tai Symfony2 ja mobiilisovelluksissa PhoneGap tai HTML5 ja CSS3. HTML5-ratkaisut ovat yleistyneet myös verkkototeutuksissa ja kehitämmekin jatkuvasti uusia, entistäkin ketterämpiä sovellutuksia. Toteutamme myös natiivisovelluksia kaikille merkittäville mobiilikäyttöjärjestelmille, kuten iOS, Android ja Windows.

Avoin lähdekoodi

Uskomme avoimen lähdekoodin käytön olevan tehokkain tapa tuottaa verkkopalveluja. Koska tuemme useita erilaisia järjestelmiä, voimme aina valita asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun.

Osallistumme aktiivisesti esimerkiksi Drupal-yhteisön toimintaan ja vastaamme useiden moduulien kehittämisestä ja ylläpidosta. 

Järjestämme lisäksi Drupal-tapahtumia Suomessa ja Virossa yhdessä paikallisten Drupal-yritysten ja -yhteisöjen kanssa.

Referenssit

Toimimme sujuvasti sekä suurten että pienten tahojen kanssa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Sanoma tytäryhtiöineen, A-lehdet, Bonnier, Fiskars, Suomi24, Honka, Ramirent, Finnlines, Oulun yliopisto, Tekniikan Akateemiset TEK, Fondia, Scoopshot ja Gamebook.

Exove työnantajana

Palkkaamme jatkuvasti uusia huippuosaajia Helsingin, Oulun, Tampereen, Tallinnan ja Lontoon toimistoillemme. Haemme ihmisiä, jotka haluavat kehittää jatkuvasti itseään ja näkevät suunnittelun ja teknologian olevan välineitä asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen.

Katso Exoven avoimet työpaikat.