Blog

Järjestämme aamiaisseminaarin julkaisujärjestelmistä 16.6.2009

Esittelemme kolme erilaisiin tarpeisiin suunniteltua, avoimeen lähdekoodiin pohjautuvaa ratkaisua, joilla voidaan kattaa valtaosa yritysten ja yhteisöjen julkaisutarpeista webissä.

Järjestelmien esittelyjen lisäksi seminaarissa kuullaan myös niitä käyttäneiden yritysten kokemuksia toteutusprojekteista ja itse järjestelmistä.

Tilaisuus järjestetään 16.6.2009 klo 8.30-11.00 HTC Pintassa (Tammasaarenkatu 3, 00180 Helsinki). Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä. Tilaisuus on maksuton.

Meet us at DrupalCamp Finland on May 27th

Updated on May 26th: Kalle has two presentations.

A few developers of us (namely Erno, Kalle and Rami) are visiting DrupalCamp Finland on next Wednesday, May 27th.

Kalle will also give two presentations: on Drupal performance and caching on professional track and about comparing Drupal against a selected posse of open source content management systems on introductory track. The latter presentation also explains how we select the best suitable system for our customers. If you are around, please pop in to hear benefits and drawbacks of each system.

Taloussanomat palkinnoille

Pari kuukautta sitten mainitsemamme pohjoismaisen Society for Newsdesign Scandinavia -kilpailun palkinnot on jaettu ja Taloussanomat voitti pronssia ja kunniamaininnan.

Pronssia tuli sivuston etusivusta ja kunniamaininta koko verkkopalvelun suunnittelusta. Muita suomalaisia verkkojulkaisuja ei päässyt palkintosijoille ja kultaa ei jaettu tänä vuonna kenellekään.