Blog

Haemme Web 2.0 -sovelluskehittäjää

Päivitys 16.2.2007: hakuaika on päättynyt. Kiitoksia kaikille hakijoille, olemme teihin yhteydessä pikapuolin.

Haemme kasvavaan joukkoomme osaavaa ja innostunutta sovelluskehittäjää suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme web-sovelluksia.

Mikäli olet kiinnostunut Web 2.0:sta ja siihen liittyvistä ilmiöistä, teknologioista ja konsepteista, käy lukaisemassa ilmoitus ja laita postia tulemaan.

Uusi ilme

Exoven sivuston ilme päivitettiin viikonlopun aikana vastaamaan yrityksen kokonaisilmettä, joten nyt olemme käyntikorteista ja Powerpoint-esityksistä sivustoon asti yhdenmukaisia ja tyylikkäitä.

Samassa yhteydessä päivitimme hieman sisältöä, erityisesti tarjontamme osana ja lisäsimme muutamia selventäviä kuvia. Sivuston rakennetta piti myös muuttaa, mutta Web 2.0:n hengessä pidimme huolen, että kaikki vanhat permalinkit sivustolle toimivat ja johtavat järkevään paikkaan.

Haemme teknistä konsulttia

Päivitys 17.1. Kiitoksia kaikille hakemuksen lähettäneille. Olemme teihin yhteydessä pikapuolin.

Exoven liiketoiminnan jatkuessa kasvu-uralla haemme nyt joukkomme vahvistukseksi teknistä konsulttia.

Meillä on sekä käynnissä että lähdössä useita merkittäviä ja mielenkiintoisia hankkeita, joissa tarvitaan lisää suunnittelu- ja toteutusvoimaa.

Mikäli olet kiinnostunut Web 2.0:sta ja siiihen liittyvistä ilmiöistä, teknologioista ja konsepteista, käy lukaisemassa ilmoitus ja laita postia tulemaan.