Blog

Blogit ja virtuaaliset verkot

Matti Lintulahti kirjoittaa ansiokkaassa Mediablogissaan bloggaamisen luomista virtuaalisista verkoista.

Huomioikaa erityisesti kappale, jossa puhutaan Journalismin vuosikirjaan kirjoitettavan artikkelin luonnoksen julkaisemisesta blogiin kommentoitavaksi. Palautteen ansiosta artikkelista tuli parempi kuin se olisi ollut yksin tehtynä.

ITviikko: Verkkoyhteisössä on voimaa

Sain ITviikolta luvan (kiitos Mari) julkaista yhteisöartikkelini ja aiemman Web 2.0 -haastatteluni täällä. Tässä entryssä on yhteisöartikkeli, haastattelu ilmestyy tänne lähiaikoina.

Verkkoyhteisössä on voimaa

Useat tuoreet internet-tähdet pohjautuvat yhteisöihin. Flickr tarjoaa mahdollisuuden tallettaa, jakaa ja kommentoida valokuvia, Wikipedia kilpailee vakavasti Encyclopedia Britannican kanssa laajimman tietosanakirjan tittelistä ja LinkedIn linkittää työläiset tuttavuuksien kautta koko maailman kattavaksi verkoksi.

Artikkeli ITviikossa

Tämän päivän ITviikossa on julkaistu kirjoittamani artikkeli verkkoyhteisöistä, jotka ovat tällä hetkellä eräs kuumimmista perunoista verkossa.

Lyhyesti tiivistäen:

Tervetuloa / Welcome!

Tervetuloa Exoven blogiin. Blogissa on keskustellaan Web 2.0:aan ja yhteisöllisiin palveluihin liittyvistä asioista, unohtamatta kuitenkaan digitaalista mediaa ja sen erilaisia murroskohtia.

Welcome to Exove's blog. The blog is intended as a place for discussion about Web 2.0 and community services in Finland. We'll cover also some aspects of digital media and its transitions.

Most of the entries will probably be in Finnish, but we'll keep also the international audience well informed.